Stockholm

Aktiviteter: Gröna Lund, Junibacken, Muséer, Musikaler & teater, Skansen, shopping
Sevärdheter: Drottningholm, Gamla Stan, Hagaparken, Skärgården

Stockholm är en vacker stad som har mycket att erbjuda året om. Här finner du shopping, underhållning och nöjen i toppklass.

Söker du i tid kan du hitta billiga weekendresor till Stockholm. Varför inte boka ett romantiskt weekendpaket? Ska du till Stockholm med jobbet finns bra med konferensmöjligheter i olika miljöer.

Till Stockholm kan du antingen flyga till Arlanda eller Bromma. Tåg och buss är också smidiga färdsätt då du hamnar direkt i centrala Stockholm. När du ska boka weekendresa till Stockholm kommer det snabbt att visa sig att priset varierar ordentligt beroende på årstid, avrese- och hemresedagar.

Det finns mycket att aktivera sig med i Stockholm. Se menyn ovan. Ett tips från oss är att se Stockholm från ovan i en Ballongflygning som avslutas med ett traditonellt champagne dop. Boka standsvandring är också ett bra sätt att lära känna staden. Numera kan du även se staden från Globens topp. Klicka här! eller varför inte vara lite kultiverad med en konsert i Berwadhallen Om du vill slå på riktigt stort och är i festatagen rekommendarar vi en Lyxkväll på Bernsmed middag, teater på China Teatern och sedan den häftigaste nattklubben i stadens mest centrala del.

 » Sightseeingturer och aktiviteter klicka här!

Boende tips
» – Hos dem kan du jämföra olika hotell i Stockholm oberoende hotellkedja och standard.

»- Nordic Sea Hotel är Stockholmshotellet med det oslagbara läget. Vi är granne med snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen. Här finns även bio- och lekrum och även Icebar stockholm där all inredning inklusive glasen är gjord av ren och klar is från Torne älv i Jukkasjärvi.

»- Stockholms senaste och trendigaste design hotell!

» Hotelspecials – Hos dem kan du hitta hotell, spahotell, slott mm. Perfekt för en romantisk weekend.

» Yasuragi Hasseludden är ett populärt spahotell dit både privatpersoner åker för att koppla av. Här finns även konferensmöjligheter!

I Stockholm finns många boendealternativ för en weekend. Välj allt ifrån att bo på lyxhotell till vandrahem. Eller varför inte bo på en båt. Du hittar något i alla prisklasser. Välj bland centrala hotell, billiga hotell, designhotell mm.

Intresset för kortresor till Stockholm ökar ständigt. Det är lätt att hitta en weekendresa billigt hos resebyråer på internet. På nätet kan du hitta billiga flyg, tåg och bussbiljetter. Lägst pris blir det oftast om man samtidigt bokar hotellweekend, evenemang och hyrbil. Möjligtvis kan du hitta ännu billigare priser på flygbiljetter, tågbiljetter och bussbiljetter om ni bokar endast bokar de var för sig. Bland restresor och sista minuten erbjudanden finns chans att hitta en riktigt billig Stockholm weekendresa.

»  Flyg, hotell, hyrbil och tåg -Sök och boka här!

Previous post:

Next post: